Cara Menang Bonus Bear

Apa itu Bonus Bear 918Kiss?

Bonus Bears adalah mesin slot pengembaraan luar 918kiss yang menyeronokkan. Habitatnya ada di hutan, ada sigung, beruang, ranger, lebah dan burung. Terdapat 25 garis gaji dan 25 kemungkinan untuk 5 putaran kekili. Ini adalah permainan yang mudah, mudah dan menarik untuk pemain slot dalam talian yang baru. Slot ini telah menjadi pemenang 918Kiss yang kuat sejak dilancarkan pada tahun 2007 dan mempunyai jackpot besar $ 5,000 dan pembayaran maksimum C $ 25,000. Dengan kemungkinan ini, anda tidak boleh bermain, anda bodoh!

 

Bonus Bears adalah salah satu slot terbaik yang tersedia untuk dimainkan secara percuma atau dengan wang sebenar di mana sahaja di dunia. Sekiranya anda mempunyai sambungan internet atau 4G, anda boleh bermain di komputer, komputer riba, peranti mudah alih atau tablet anda. Yang mesti anda lakukan untuk menang adalah meletakkan tanda yang betul di gelendong dan anda boleh menjadi pemenang jackpot!

 

Mainkan Bonus Bear Slots dan menangi wang sebenar hari ini!

Bonus menanggung perjalanan kembali ke masa lalu dengan perjalanan keluarga ke tempat-tempat seperti Yellowstone dan Yosemite. Semasa anda bermain permainan mesin slot perkhemahan dalam talian ini, haiwan liar ada di sekeliling anda. Seperti namanya, Bonus Bear menawarkan permainan bonus yang hebat di mana anda boleh memenangi hadiah seperti 15 putaran percuma. Slot dalam talian Bonus Bears juga mempunyai simbol sporadis yang melawan simbol liar dan sarang lebah yang dikelilingi oleh lebah. Sekiranya anda mempunyai 5 simbol yang tersebar di gelendong sekaligus, anda boleh memenangi banyak wang.

 

Cara Menang Bonus Bear 918Kiss

 

Simbol Liar

Semua penduduk hutan berada di atas pentas! Apa yang sedang berlaku? Adakah beruang itu keluar dari hutan? Menawarkan harga yang hebat. Kerana ia adalah simbol Savage dan juga Uddovos. Ditunjukkan pada kekili ke-2, ke-3, dan putar banyak ikon mesin slot untuk keseronokan.

 

Adakah anda bersedia untuk melihat tarian beruang dengan gembira? Kemudian gunakan tanda kombinasi yang berjaya atau letakkan perangkap madu … untuk menangkap beruang berusia 4.3 atau 2 tahun dan dapatkan 15 putaran percuma.

 

Tanda Scatter

Dalam bonus bear, simbol lebah yang sangat baik yang mempunyai banyak sarang lebah. Walau bagaimanapun, anda harus bekerja keras untuk mencari sekurang-kurangnya 3 sarang lebah dan mendapatkan ciri-ciri madu. Setiap gambar Beehive adalah simbol gelombang radio. Oleh itu, semakin banyak permainan anda, semakin banyak wang yang akan anda perolehi. Bagaimana jika 5 serakan terbang di gelendong?

 

Bonus Bears adalah satu lagi kejayaan dalam 918kiss. Sekarang anda boleh menemui muat turun 918kiss. Permainan ini mempunyai 25 garis berbayar yang hebat sehingga anda dapat memperoleh lebih banyak peluang daripada yang biasa anda lihat dalam talian atau dalam slot video. Untuk memahami kesederhanaan dan kemudahan penggunaan permainan, anda benar-benar harus memainkan permainan ini. Ia adalah pengembaraan yang sangat menyeronokkan di hutan. Anda boleh mencubanya hari ini dan mencubanya secara percuma sebelum mula bermain dengan wang sebenar.

 

Para pemain tidak sabar untuk bermain Bonus Bear sekarang dan anda tidak perlu menunggu untuk pulang dan bermain. Versi mudah alih yang sangat baik telah dikembangkan yang bermaksud anda boleh menikmati permainan di mana sahaja. Anda hanya memerlukan internet dan phone anda untuk mula menikmati Bonus Bear 918Kiss!